Zboruri in Europa din Craiova

Anul 2016 a fost anul cu cele mai multe rute aeriene anunțate până acum pentru Aeroportul Internațional Craiova. Cel mai mare operator aerian low cost din Europa – Ryanair a anuntat că Aeroportul din Craiova va fi al treilea din România pe care va opera din 2016, după București și Timisoara si deja sunt curse Craiova Valencia de la inceputul lunii noiembrie.
Ryanair este cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa si faptul ca avenit la Craiova este un lucru imbucurator ceea ce inseamna ca vor urma si alte curse spre destinatii europene din capitala Olteniei.

Wizzair a contracarat venirea Ryanair la Craiova si va lansa 5 noi rute de zboruri de la Craiova către Germania, Marea Britanie, Franța, Spania și Italia din martie 2017. De asemenea, aduce a doua aeronavă pentru baza craioveană cu cele 10 destinații disponibile din 2017

În luna septembrie, Wizzair cea mai mare companie low cost din Europa Centrală și de Est a anuntat că își mărește capacitatea bazei de la Craiova cu încă 2 zboruri noi către Franța și Italia, incepand cu luna martie 2017:

CRAIOVA- PARIS (BEAUVAIS) – Franța

CRAIOVA- VENEȚIA (TREVISO) – Italia

În luna octombrie 2016 Wizzair in cadrul unei conferinte de presa a lansat oficial alte 3 noi rute de la sfârșitul lunii martie 2017 către Germania, Marea Britanie și Spania: CRAIOVA – KOLN (Germania), CRAIOVA-LIVERPOOL (Marea Britanie), CRAIOVA-MADRID (Spania)

Avand in vedere rutele anunțate de Wizzair si Ryanair pentru 2017 iată care sunt cele 12 destinații europene cu plecare de pe Aeroportul din Craiova: Italia: Roma (Ciampino), Milano (Bergamo), Bologna, Veneția (Treviso), Spania: Barcelona, Valencia, Madrid, Marea Britanie: Londra (Luton), Liverpool, Franța: Paris (Beauvais), Germania: Koln, Turcia: Antalya (charter estival).

Acestea noi zboruri din Craiova au avut o influenta pozitiva asupra preturilor biletelor de avion din Craiova, pentru a va face o imagine, iata cateva exemple:

Bilete de avion Craiova - Roma, de la 37 euro dus-intors: CLICK AICI!
Bilete de avion Craiova - Milano, de la 44 euro dus-intors: CLICK AICI!
Bilete de avion Craiova - Bologna, de la 31 euro dus-intors: CLICK AICI!
Bilete de avion Craiova - Venetia, de la 30 euro dus-intors: CLICK AICI!
Bilete de avion Craiova - Paris, de la 30 euro dus-intors: CLICK AICI!
Bilete de avion Craiova - Barcelona, de la 50 euro dus-intors: CLICK AICI!
Bilete de avion Craiova - Madrid, de la 30 euro dus-intors: CLICK AICI!
Bilete de avion Craiova - Valencia, de la 28 euro dus-intors: CLICK AICI!
Bilete de avion Craiova - Londra, de la 83 euro dus-intors: CLICK AICI!
Bilete de avion Craiova - Liverpool, de la 56 euro dus-intors: CLICK AICI!
Bilete de avion Craiova - Koln, de la 30 euro dus-intors: CLICK AICI!

Niciun comentariu: